sunnuntai 16. elokuuta 2015

Pakollinen varustepostaus

Kuten edellisestä postauksesta voi päätellä, tulee ratsastaessa ja valmentautumisessa kulumaan tulevaisuudessa jonkin verran aikaa, joten päätin panostaa hieman uusien varusteiden hankintaan. En ole supervarakas, enkä osta kalleimpia tuotteita, mutta arvostan laatua ja kestävyyttä sekä klassista, siistiä ulkonäköä. Näin loppukesästä monissa liikkeissä ja nettikaupoissa on hyvät alennukset, joita kannattaa ehdottomasti hyödyntää ja vertailla, mistä saa tarvitsemansa edullisimmin, laadusta kuitenkaan tinkimättä.

Vaikka olen ratsastanut vuodesta 1995, hankin ensimmäiset kunnolliset ratsastussaappaani vasta joskus v. 2009. Cavallon nahkaiset kouluratsastussaappaani ostin Saksan ebay.com:sta, ja ne ovat kestäneet siitä saakka. Saappaat muotoutuivat melko nopeasti omaan jalkaani sopiviksi, kunhan pehmitin ne ensin hyvin nahkasaippualla ja pidin niitä jalassa kotona. Näistä vanhoista kouluratsastussaappaista johtuen päätin hankkia niiden rinnalle nahkaiset jodhpurit sekä minichapsit. Saappaissa nahka on hieman paksumpaa ja tukee jalkaa enemmän, mutta tuntuma hevosen kylkeen on siksi mielestäni hieman huonompi. Chapseilla ratsastaessani olen huomannut saavani paremman tuntuman hevoseen -tämä voi olla täysin oma kokemuksensa jokaisella ratsastajalla! 

Päädyin ostamaan ratsastuskenkäni Hööksiltä, sillä sieltä löysin omaan kapeaan jalkaani sopivan mallin kohtuulliseen hintaan. Ostin samalla alennuksesta ratsastusliivin ja sukkia, sekä Roecklin hanskat, jotka ovat osoittautuneet tosi hyviksi. Ohja ei luista niin hyvin kädestä, jos kärsii sellaisesta ongelmasta. Horzelta tilasin postimyynnistä fleecen ja kisapaidan, sekä kisahanskat, mutta ne olivat pienet joten lähtevät vaihtoon. Horsen myymälässä puolestaan oli paljon tuotteita 70% alennuksella, joten sieltä tarttui mukaan pari tarpeellista vaatetta. Olen pientä kokoa, joten lasten klubitakki alennuksesta oli oikea löytö! Pitää tuulta ja sadetta, joten oivallinen syksyn ratsastuksiin ja kerrospukeutumiseen. Päivitin myös kypärän uuteen sekä ostin nahanhoitotuotteita ja kannuskumit, koska kannukset ovat liian leveät kapeisiin kenkiini.

Tässä vielä ostokset kuvina :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti